Öğrenciler için yeni bir proje: ‘Daha güçlü doğa sevgisi’

Date:

” Stronger Nature Love ( Daha güçlü doğa sevgisi) ”adlı e-Twinning projesi, 8 ayrı ülkeden oluşan uluslarası bir proje olup ( Fransa, İspanya ve Yunanistan’dan 2, İtalya, Polonya, Litvanya ve Çek Cumhuriyetinden 1 ve de Türkiye’nin farklı illerinden 9 öğretmen olmak üzere toplamda 19 öğretmenden oluşmaktadır.

Resim sergisine tüm okullar davet edilmiş bu esnada kendilerine ” Küresel ısınma” ile ilgili broşür dağıtılmıştır. Sınıflarda da bilinçlendirme çalışmaları devam etmiş ve sınıflara da yine broşür dağıtılmıştır.

Serginin açılışında resim öğretmenleri Pervin KACELEBCİ, Elif BAŞARAN ve Murat GÜLMÜŞ sergi ve okul panosunun resimlerinin seçiminde yardımcı olmuşlar projeye destek vermişlerdir.

Davetiyede proje öğretmeni Gaye Dilek GEZER’e ait olan ”aradığınız doğaya ulaşılamıyor bilinçlenip takrardan deneyiniz” mottosu ile konuya ilgi çekilmeye çalışılmıştır.Küresel ısınma ve iklim değişikliği, dünya günü, sıfır atık konularıyla ilgili videolar da yine izlenmiştir. Ayrıca doğa yürüyüşü eşliğinde videoya aktardığımız ve sözleri Gaye Dilek GEZER’e bestesi Kaya Ulaş’a ve düzenlemesi okulumuz müzik öğretmeni Dilek Gürsöz’e ait olan ve kemanda Vesile CEBECİ piyanoda Özay Kaya öğretmenlerimizin eşlik ettiği doğa şarkımızı dinlemek için de yine youtube kanalımızı ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Putin allies express concern over mobilisation ‘excesses’

Sept 25 (Reuters) - Russia's two most senior lawmakers...

Ukraine Situation Report: Multiple Russian Aircraft Shot Down In A Day

Aday after air defenses had to confront waves of...

China and the US should focus on cooperation and mutual gain

China's Foreign Ministry said that China and the United...

Statement by President Erdogan of the Turkish-American Business Council

President Recep Tayyip Erdoğan made a statement regarding the...