Chicagolu Sema’nın Videosu Tık Rekoru Kırıyor

Date:

Instagram’da Amerikayı_keşif hesabından Amerika Birleşik Devletleri’ni tanıtan aynı zamanda ABDPOST.COM’un Chicago muhabiri olan Sema Bayrakdar, binbir surat olup, taklit yeteneğini sergiledi. Bu video ile tık rekoru kıran Bayrakdar, yeni hedefini açıkladı…

Son paylaşımın bir gönderme olduğunu dile getiren Sema Bayrakdar, “Kadın yönetimindeki sayfalarda zaman içinde takipçileri arttıkça veya takipçi, beğenme satın aldıkça, 3-5 hayran yorumu geldikçe değişmeler gözlüyorum, önceki ve sonraki halleri çok başka oluyor, kıyafetlerini savurdukları, sıkça kendi fotoğraflarını ekledikleri, altına gereksiz muhabbet yazdıkları postlar yapıyorlar. Bunlar şahsi sayfalarda yapılabilir, hiç bir eleştirim yok şahsi sayfalara ama herkese açık ve başka sayfalara özendiği belli olan sayfalarda bu şekilde değişmek ben gibi takipçileri rahatsız ediyor.
Herkesin içinde beğenilme ve alkış görme duygusu vardır ama bunu edeple yapmak mümkün olabiliyor diye düşünüyorum o yüzden bu fikrime uygun bir kaç tiyatral video yaptım.
Sayfam 3 yıldır aynı çizgide, canlı yayınlar ve Amerika rehberliği, Şikago tanıtımı şeklinde kendimin ortada pek olmadığı, çoğunlukla canlı yayınlarda ortaya çıktığım postlarım ve paylaşımlarım var. Bir binanın, mekanın önünde kendi pozlarımı eklemek yerine orayı tanıtıcı ve oradan görüntü eklediğim şeyler hazırlıyor entellektüel insanlara hitap etmeye çalışıyorum. Bu eklemelerde bazen espiri yapınca şaşıran insanlar oluyor, zaman zaman ciddi olduğumla ilgili yorumlar geliyor, biraz bu insanlara renkli bir şeyler hazırlamak, biraz da takipçilerimin dikkatini çekmek ve izlenmeleri artırmak için bunu yaptım. Orada da ifade ettiğim gibi konsept tarz olarak oturdu ve bunu değiştirmek istemiyorum. Bu tarz postları sıkça yapabilir, mevcut kabiliyetlerimi daha fazla gösterip, Youtube gibi mecralarda büyüyebilir, hatta para kazanma şekline dönüştürebilirim fakat istemiyorum, kendim için uygun bulmuyorum ve de entellektüel değil de eğlence kültürüne yakın insanlarla çevrelenmek istemiyorum.
Sayfama bir renk kattım kendimce, baştan beri karar verdiğim çizgimi değiştirmeyi planlamıyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

US vetoes UN Security Council resolution demanding immediate Gaza cease-fire

Biden administration finds itself alone in opposition as 13...

New York ve başkent Washington’da İsrail’in Gazze’ye saldırıları protesto edildi

ABD'nin New York kentinde ve başkenti Washington'da yüzlerce kişi,...

Blinken arrives in Israel to discuss extension of humanitarian pause

Humanitarian pause in Gaza set to end Thursday morning...

Bucking backlash, Elon Musk tries to walk back antisemitic post

Billionaire calls endorsement of racist theory his 'dumbest' ever...